Onze Services

BOUWEN & VERBOUWEN

Bouwbedrijf HEMELS

Bouwbedrijf HEMELS denkt graag al mee tijdens de (ruw)bouw, zodat we kunnen vooruitkijken en de organisatie rondom kleine en grote (ver)bouwtraject goed kunnen inschatten. Op deze manier krijgen we grip op elke bouwklus.

Wij zorgen voor een goede planning en de contacten met een team van alleen maar vakmensen, die ieder hun specialiteit tot in de puntjes beheersen zoals; timmerlieden, stucadoors, loodgieters, elektriciëns en schilders.
Bouwbedrijf HEMELS denkt vooruit en ontzorgt.

ONTWERP & STYLING

HEMELSby

Samen met Bouwbedrijf Hemels kunnen we meer dan alleen het ontwerp maken. We delen kennis en expertise. Op deze manier vullen we elkaar aan en is het eindresultaat van hoogwaardige kwaliteit.

Onze ontwerpers denken vanuit de wensen van de opdrachtgever. Op deze manier worden mogelijkheden onderzocht en wordt het ontwerp altijd een persoonlijk en goed passend plan; of dit nu een zakelijk concept is of een particulier interieur ontwerp. HEMELSby ontwerpt interieurs die bij je passen.

Bouwbedrijf HEMELS voor alle soorten (ver)bouw projecten

EINDELIJK EEN BOUWBEDRIJF DAT ECHT MET JE MEEDENKT.

Samen met ons zusje Hemelsby kijken we door de ogen van de designer en denken we vanuit de eindgebruiker. Deze werkwijze is al jarenlang ons signature en maakt dat we uniek zijn in de bouw-/ontwerpwereld. 

Met als eindresultaat dat al onze bouwprojecten van hoogwaardige kwaliteit zijn en altijd perfect afgestemd op de wensen van de eindgebruiker.

Neem contact op met ons voor meer informatie